Αθήνα, 14-12-2018

συνταγές

Το μεσημεριανό τραπέζι της 25ης Μαρτίου είναι από τα νοστιμότερα. Είναι, βέβαια, και από τα πιο... δύσοσμα της παράδοσης. Ειδικά όσοι επιλέγουν να μη φάνε σκορδαλιά, το απαραίτητο συνοδευτικό του τηγανιτού μπακαλιάρου, υποφέρουν στο τέλος του γεύματος από τη δυσοσμία του στόματος των συνδαιτυμόνων τους. Υπάρχει λύση; Παρακάτω σας παρουσιάζουμε…
τι θα χρειαστείτε: - 2 φλυτζάνια χοντρές φακές - 4,5 φλυτζάνια νερό - 1,5 φλυτζάνι πλιγούρι Fytro - 2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο - 1 πρέζα αποξηραμένο δυόσμο - 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα - 3 κ.σ. ελαιόλαδο - αλάτι / πιπέρι     Ένα πραγματικά «έξυπνο» πιάτο που «παντρεύει» τη χαμηλή…
τι θα χρειαστείτε:   10 αγκινάρες 10 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα χυμός από δύο λεμόνια 500 γραμμάρια πατάτες μικρές 5 καρότα κομμένα φέτες ½ φλιτζάνι  τσαγιού ελαιόλαδο 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι 1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο αλάτι, πιπέρι     Καθαρίζετε τις αγκινάρες από τα σκληρά φύλλα και αφαιρείτε το χνούδι…
Υλικά250 γρ. φυτικό βούτυρο1 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη4 αυγά1 κουτί γάλα ζαχαρούχο125γρ. κακάο   ΕκτέλεσηΑφήνετε το βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου μέχρι να μαλακώσει. Στη συνέχεια το ρίχνετε στο μίξερ μαζί με τη ζάχαρη και τα χτυπάτε μαζί. Προσθέτετε στο μίξερ τα 4 αυγά και συνεχίζετε να χτυπάτε τα υλικά για…
Τι χρειαζόμαστε: 4 κούπες γάλα 1/2 κούπα ρύζι γλασέ λίγο αλάτι 1/2 κούπα ζάχαρη 1 βανίλια 2 κουταλιές του γλυκού κορν-φλαουρ. κανέλα   Βάζετε το ρύζι να βράσει στην κατσαρόλα με μια κούπα νερό και λίγο αλάτι. Ταυτόχρονα ζεσταίνετε το γάλα με τη ζάχαρη για να λιώσει. Από τις 4…
Σελίδα 2 από 2

Τελευταία Νέα

Παιδικό πάρτυ