Αθήνα, 16-07-2024

Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς 2021-Τα λουλούδια ανθίζουν και φέτος

Οι μετακινήσεις σταδιακά απελευθερώνονται, ο καιρός είναι υπέροχος όπως μόνο την Άνοιξη μπορεί να είναι, η Κηφισιά είναι ένα καταπράσινο προάστιο που προσφέρεται για βόλτες, οικογενειακές ή μη και η 67η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς είναι η καλύτερη αφορμή για να πάρουμε το τρένο ή και το αυτοκίνητό μας (αν σκοπεύουμε να γυρίσουμε σπίτι φορτωμένοι γλάστρες, λουλούδια και φυτά) και μαζί με τα παιδιά μας να περάσουμε μια υπέροχη μέρα σε ένα περιβάλλον γεμάτο ομορφιά, χρώματα και ευωδιές!

Η έκθεση λειτουργεί με αυξημένα μέτρα υγειονομικής προστασίας, λόγων του covid-19, οι χώροι της έκθεσης έχουν απολυμανθεί προσεκτικά και θα συνεχίσουν να απολυμαίνονται καθημερινά σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης. Αυτές οι προφυλάξεις μας προσφέρουν εννοείται μια extra αίσθηση ασφάλειας χωρίς παράλληλα να μας

στερούν τίποτε από τη χαρά και την απόλαυση αυτή της υπέροχης γιορτής των λουλουδιών!

ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ

Αξιοσημείωτο κομμάτι της φετινής Ανθοκομικής Έκθεσης είναι το θεματικό πάρκο με τίτλο «Κήποι του Κόσμου», μέσα από το οποίο το κοινό θα ταξιδέψει σε 9 χώρες του κόσμου(Ελλάδα, Ιαπωνία, Αγγλία, Γαλλία, Ολλανδία, Βραζιλία, Μεξικό, Ισπανία, Αυστραλία) μέσα από τους κήπους αυτών. Αρχιτέκτονες Τοπίου και κηποτέχνες σχεδιάζουν με αισθητική και βαθιά γνώση των οικοσυστημάτων, των κηποτεχνικών τάσεων και της κουλτούρας της κάθε χώρας μοναδικούς κήπους. 

ΙΑΠΩΝΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ

 

Η έκθεση, με το φετινό της σύνθημα «200 χρόνια τα λουλούδια ανθίζουν ελεύθερα» να μας υπενθυμίζει τα 200 χρόνια ανεξαρτησίας της χώρας μας, πραγματοποιείται στο δημοτικό άλσος Κηφισιάς « Δημήτρης Ζωμόπουλος» από τις 5 ως και τις 23 Μαΐου 2021.

Λειτουργεί καθημερινά από τις 10 το πρωί ως τις 10 το βράδυ με την είσοδο να είναι ελεύθερη τις καθημερινές από το πρωί ως τις 4.00 το απόγευμα. Απογεύματα και Σαββατοκύριακα η είσοδος είναι 1,5e το άτομο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε τη σελίδα της έκθεσης στο facebook:  https://www.facebook.com/AnthokomikiEkthesiKifissias/

Τελευταία Νέα

Παιδικό πάρτυ