Αθήνα, 26-05-2019

Παιδική παράσταση του Σ.Υ.Α.Ε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Υπαλλήλων Ασφαλιστικών Επιχηρείσεων συνεχίζει την προσπάθεια τόνωσης του «ηθικού» επιλέγοντας για μια ακόμη φορά τα παιδιά, το καλύτερο ενισχυτικό διάθεσης!


Την Κυριακή, 06/03/20106 και ώρα 11.30 π.μ., όλα τα παιδιά των Υπαλλήλων Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων είναι καλεσμένα σε μια χαρούμενη και ευχάριστη θεατρική παράσταση.

 

Στο Θέατρο ΑΒΑΚΙΟ – ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΕΚΙ ( Ιερά Οδός 7-11, Γκάζι), ο θίασος της Κέλλυς Σταμουλάκη παρουσιάζει το κλασικό έργο του Μάρκ Τουέιν «ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ & ΦΤΩΧΟΣ».

 

Ο Σ.Υ.Α.Ε., ακολουθώντας το απόφθεγμα του Μάρκ Τουέιν «Ο καλύτερος τρόπος για να φτιάξει το κέφι σου, είναι να προσπαθήσεις να φτιάξεις το κέφι κάποιου άλλου», κατάφερε για μία ακόμη φορά, χάρη των χορηγιών των Ασφαλιστικών Εταιρειών  AIG HELLAS, ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ, EUROLIFE ERB, PRIME INSURANCE & ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ, οι οποίες άμεσα ανταποκρίθηκαν, να εξασφαλίσει για τα παιδιά (επιτρέπονται και ενήλικες συνοδοί) μια ολότελα δωρεάν παράσταση.

 

Επειδή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας παρακαλούμε όπως δηλώσετε συμμετοχή και αριθμό ατόμων έως και την Τετάρτη 2 Μαρτίου στο email του Συλλόγου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τελευταία Νέα

Παιδικό πάρτυ