Αθήνα, 05-07-2020

H Μουλάν ζωντανεύει στην μεγάλη οθόνη!

Η Disney δεν σταματάει με τα live-action remake της! Μετά τον Ντάμπο, τον Αλαντίν και τον πολυαναμενόμενο Βασιλιά των Λιονταριών, έρχεται στη μεγάλη οθόνη μία ακόμη αγαπημένη ηρωίδα των παιδιών: η Μουλάν.

 

Τα αγόρια θαύμασαν τον ηρωισμό της Μουλάν ενώ τα κορίτσια ταυτίστηκαν με τον δυναμισμό της και, κακά τα ψέματα, και εμείς οι μεγάλοι συγκινηθήκαμε με την γενναιότητα της. Τα καλά νέα, όμως, είναι ότι η αντίστροφη μέτρηση για την επανακυκλοφορία της ταινίας έχει ήδη αρχίσει. Το 2020 θα έχουμε την ευκαιρία να (ξανα)ζήσουμε τις περιπέτειες της Μουλάν!

 

Όπως και στα κινούμενα σχέδια, η ζωή της ατρόμητης Μουλάν αλλάζει όταν ξεσπά πόλεμος στην Κίνα. Ο αυτοκράτορας εκδίδει διάταγμα, σύμφωνα με το οποίο ένας άνδρας από κάθε οικογένεια πρέπει να υπηρετήσει στον αυτοκρατορικό στρατό για να αντιμετωπίσει τους εισβολείς. Προκειμένου να προστατέψει τον πατέρα της, μεταμφιέζεται σε άντρα και παίρνει την θέση του στον στρατό.

 

 

«Είναι καθήκον μου να πολεμήσω!» αναφέρει στο τέλος η ηρωίδα και εμείς ήδη ανυπομονούμε να την δούμε να γίνεται η καλύτερη πολεμίστρια της Κίνας!

 

 

 

Πηγή: www.mama365.gr

Τελευταία Νέα

Παιδικό πάρτυ