Αθήνα, 04-06-2020

Ξεκινούν οι Παιδοσυνάντησεις στη ΜΙΝΕΤΤΑ!

Ξεκινούν από το Σάββατο, 8/10/2016 οι νέες Παιδοσυνάντησεις στη ΜΙΝΕΤΤΑ, όπως ενημερώνει η εταιρία.

 

Η ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ αναγνωρίζοντας τη σημασία που έχει η ενεργή συμβολή της σε θέματα που αφορούν τους ανθρώπους αλλά και το περιβάλλον, συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα όλα όσα προωθούν τον πολιτισμό.Στο πλαίσιο αυτό έχει προγραµµατιστεί µια σειρά δραστηριοτήτων για παιδιά µε τον τίτλο «Παιδοσυναντήσεις ΜΙΝΕΤΤΑ».

 

Οι δραστηριότητες αυτές πραγματοποιούνται στα κεντρικά γραφεία της Εταιρείας και είναι στην ουσία ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ µε ποικίλο περιεχόμενο (θέατρο σκιών, µουσική, παρουσιάσεις βιβλίων, κίνηση, εργαστήρια, θεατρικές παραστάσεις, λαϊκή παράδοση, κατασκευές, κουκλοθέατρο, αφήγηση, θεατρικό παιχνίδι, κ.ά ).

 

Έτσι, το Σάββατο 8/10/2016, η εταιρία θα υποδεχθεί τους µικρούς της φίλους ηλικίας 3-11 ετών, στην παράσταση Θεάτρου Σκιών µε ζωντανή µουσική «Ο Καραγκιόζης Καλλιτέχνης».

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η συμμετοχή είναι ελεύθερη. Απαραίτητη κράτηση στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. αναγράφοντας τον αριθμό των ατόμων που επιθυμούν να λάβουν μέρος, έως και την Παρασκευή 7/10. Στη συνέχεια θα λάβετε e-mail επιβεβαίωσης.

Τελευταία Νέα

Παιδικό πάρτυ