Αθήνα, 31-03-2020

Family Fun Day 2014 - 28 Σεπτεμβρίου: Ημέρα Χαράς για όλη την Οικογένεια!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στις 28 Σεπτεμβρίου ο Οργανισμός Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) διοργανώνει στο ΑΚΡΩΤΗΡΙ στον Άγιο Κοσμά από τις 12 το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα, την Ημέρα Χαράς για όλη την Οικογένεια!

 

Το Family Fun Day είναι μια γιορτή γεμάτη ξεγνοιασιά, παιχνίδι και συναρπαστικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους. Μια γιορτή για όλους όσους πιστεύουν στη Δύναμη μιας Ευχής! Ας γίνουμε όλοι μαζί μια μεγάλη αγκαλιά, για να δώσουμε χαρά, δύναμη και ελπίδα, στα παιδιά που καθημερινά δοκιμάζονται.

 

Δραστηριότητες Ημέρας

 

Yoga, χορός Salsa, φουσκωτά παιχνίδια, επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι & air hockey, παιχνίδι με κερματοδέκτη, μουσικοκινητικό παιχνίδι, piñata, face painting, αβγουλοδρομίες & τσουβαλοδρομίες, μπαλονοκατασκευές, θεατρικό παιχνίδι, ταχυδακτυλουργικά, διακόσμηση γλειφιτζουριών, δημιουργική απασχόληση…!

 

Επίσης, μαζί μας οι μασκότ Μπομπ και Ντόρα από το Nickelodeon καθώς και ο Μιραντούλης και ο Μασκωτούλης από τα Μπισκότα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ!

 

… Aκόμα πολλή μουσική, άπειρες εκπλήξεις, εκλεκτοί προσκεκλημένοι και φαγητό από τις 1:30 έως τις 4:30 μεσημέρι! Μαλλί της γριάς, σιντριβάνι σοκολάτας και τa μοναδικά Ελληνικά panckakes, μαζί μας για ξεχωριστές γεύσεις!

 

Η τιμή του εισιτηρίου είναι στα 12€ για τους ενήλικες και 7€ για τα παιδιά ενώ θα ισχύσουν μειωμένες τιμές για πολύτεκνους και ανέργους.

 

Τα έσοδα από τη διοργάνωση του Family Fun Day προορίζονται αποκλειστικά για τις ανάγκες και το έργο του Οργανισμού, το οποίο δεν είναι άλλο από την εκπλήρωση των Ευχών των παιδιών που πάσχουν από απειλητικές ασθένειες για τη ζωή τους. Γιατί μπορεί η περίοδος που διανύουμε ως χώρα να είναι εξαιρετικά δύσκολη για όλους, όμως είναι ακόμη δυσκολότερη για εκείνους που έχουν ένα παιδί στο νοσοκομείο.

Τελευταία Νέα

Παιδικό πάρτυ