Αθήνα, 19-04-2021

JUNIOR Principle από την Generali

Είστε άνθρωποι ξεχωριστοί, δραστήριοι, δυναμικοί, αποφασισμένοι να πετύχετε, έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες και να προσαρμόσετε την πραγματικότητα στα δικά σας μέτρα.

Προτεραιότητά σας η εξασφάλιση, η ευτυχία και η πρόοδος των παιδιών σας. Γιατί αυτά είναι το μέλλον. Για τα παιδιά μας δεν δεχόμαστε συμβιβασμούς, τίποτα λιγότερο από το καλύτερο.

 

Για το ασφαλές μέλλον των παιδιών σας
Με αυτή τη φιλοσοφία, η Generali σχεδίασε το πρόγραμμα JUNIOR Principle, δημιουργώντας μια στέρεη βάση πάνω στην οποία τα παιδιά σας θα στηρίξουν τα όνειρά τους και θα χαράξουν τη δική τους πορεία. Το JUNIOR Principle προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας ενός κεφαλαίου, με ασφάλεια και υψηλές αποδόσεις, το οποίο θα τους επιτρέψει να πραγματοποιήσουν τους στόχους και τις επιδιώξεις τους. Το όραμά σας για μια καλύτερη ζωή είναι αναπόσπαστα συνδεδεμένο με το μέλλον των παιδιών σας. Η Generali βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους, για να στηρίξει τις επιλογές τους και να ανοίξει το δρόμο για μια ζωή γεμάτη επιτυχίες.


Παιδιά ελεύθερα στις επιλογές τους
Με το JUNIOR Principle τα παιδιά σας θα έχουν τη δυνατότητα τη στιγμή που θα το χρειαστούν, να εισπράξουν ένα σημαντικό κεφάλαιο το οποίο θα τους επιτρέψει να χρηματοδοτήσουν τις σπουδές τους, να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση ή να εξοπλίσουν το γραφείο τους, κάνοντας έτσι ένα πετυχημένο ξεκίνημα για τη σταδιοδρομία τους.


Οι γονείς θέτουν τις βάσεις
Το κάθε παιδί είναι μοναδικό και οι ανάγκες του ξεχωριστές. Η Generali γνωρίζοντας ότι θέλετε να προσφέρετε το καλύτερο δυνατό στα παιδιά σας, σάς δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάσετε οι ίδιοι το πρόγραμμα ασφάλισής τους. Έτσι, θα είστε σίγουροι ότι καλύπτετε απόλυτα τις προσωπικές τους ανάγκες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


Επιλέξτε το στόχο σας
Εξασφαλίστε το αύριο των παιδιών σας μέσω μιας εγγυημένης αποταμίευσης ή στοχεύστε σε υψηλές αποδόσεις, ορίζοντας την προσωπική σας «επενδυτική στρατηγική». Η Generali σας δίνει απεριόριστες δυνατότητες επιλογών, για τη δημιουργία του κεφαλαίου που θα εισπράξουν, καθώς και για τον τρόπο καταβολής του.


Εγγύηση για το αύριο των παιδιών σας
Κοινή μας προτεραιότητα η εξασφάλιση του παιδιού. Βάσει αυτού, προσαρμοζόμαστε στις εκάστοτε οικονομικές συγκυρίες και προσφέρουμε ευελιξία στο χρόνο και τον τρόπο καταβολής του κεφαλαίου.


Ασφάλεια σε κάθε περίπτωση
Επιπλέον, σε περίπτωση μόνιμης ολικής ανικανότητας ή θανάτου του συμβαλλόμενου από ατύχημα ή ασθένεια, η Generali αναλαμβάνει τη συνέχιση του προγράμματος.


Δύο προγράμματα, ένας στόχος: το καλύτερο για το παιδί σας!
Η Generali σάς δίνει από την πρώτη στιγμή τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε δύο «προγράμματα» διαφορετικού αποταμιευτικού χαρακτήρα:

 

1) Junior Principle - Εγγυημένου Επιτοκίου

 

Εγγύηση για το μέλλον του!

 

Με το Junior Principle – Εγγυημένου Επιτοκίου, η Generali σάς δίνει τη δυνατότητα, όχι απλώς να προβλέψετε το μέλλον αλλά και να το κατοχυρώσετε! Διότι, με την υπογραφή του συμβολαίου, γνωρίζετε και διασφαλίζετε το κεφάλαιο που θα εισπράξει το παιδί σας στη λήξη του.

Η δύναμη της Generali σάς εγγυάται ότι το κεφάλαιο που θα σας καταβληθεί στο χρόνο που εσείς έχετε επιλέξει θα είναι τουλάχιστον το προσυμφωνημένο ποσό. Το κεφάλαιο αυτό αυξάνεται σε περίπτωση που προκύψουν υπέραποδόσεις από την επενδυτική διαχείριση.

 

Επιλέξτε το πώς και το πότε, τότε!
Με τη λήξη του συμβολαίου, μπορείτε εσείς ή το παιδί σας να αποφασίσετε αν το κεφάλαιο θα σας καταβληθεί ως εφάπαξ ποσό ή ως σταθερή μηνιαία καταβολή για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα 5 ή 10 χρόνων.
Αυτή η δυνατότητα, πρωτοποριακή στην αγορά ασφαλιστικών προγραμμάτων, είναι εξαιρετικά σημαντική γιατί δίνει το μεγάλο πλεονέκτημα να μπορέσει το παιδί σας, να στηριχθεί ουσιαστικά στο ξεκίνημα της ζωής του ανάλογα με τις ανάγκες που θα έχουν προκύψει. Η Generali πρωτοπορεί και διαρκώς θέτει νέα δεδομένα στην ασφαλιστική αγορά, διότι σκέφτεται και σχεδιάζει ακριβώς όπως κι εσείς, σύμφωνα με τις ανάγκες σας!

 

Δώστε ώθηση στο κεφάλαιό σας!
Με το Junior Principle – Εγγυημένου Επιτοκίου, έχετε επίσης τη δυνατότητα, οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια του συμβολαίου, να κάνετε έκτακτες καταβολές επιπλέον του ετήσιου ασφαλίστρου. Έτσι, μπορείτε όποτε το επιθυμείτε να αυξάνετε το Εγγυημένο Κεφάλαιο που θα
εισπράξει το παιδί σας στο τέλος του συμβολαίου χωρίς να αλλάζετε το σταθερό ετήσιο ασφάλιστρο.

 

Προστασία από τον πληθωρισμό.
Με στόχο τη μέγιστη διασφάλιση του κεφαλαίου που θα εισπράξει το παιδί σας, το Junior Principle προβλέπει την αυτόματη ετήσια αναπροσαρμογή ασφαλίστρων. Με αυτό τον τρόπο, το εγγυημένο κεφάλαιο που θα αποδοθεί στη λήξη του συμβολαίου δεν θα έχει επηρεαστεί από τον πληθωρισμό και θα έχει την αξία που επιθυμείτε για το παιδί σας και στο μέλλον, τη στιγμή της είσπραξής του. Γιατί η Generali σάς φροντίζει μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια!

 

Ό,τι κι αν συμβεί, η δύναμη της Generali σάς καλύπτει.
Συχνά σκεφτόμαστε το μέλλον των παιδιών μας και ευχόμαστε να είμαστε παρόντες δίπλα τους, όταν μας χρειαστούν. Επειδή όμως τα απρόοπτα είναι μέρος της ζωής, το Junior Principle σάς δίνει ακόμα ένα λόγο για να αισθάνεστε απόλυτα ασφαλείς και να μην ασχολείστε με δυσάρεστα ενδεχόμενα.
Ό,τι κι αν συμβεί, είτε μόνιμη ολική ανικανότητα είτε θάνατος του συμβαλλόμενου, τα ασφάλιστρα θα συνεχίσουν να καλύπτονται από την Generali. Με αυτόν τον τρόπο, το παιδί σας δεν θα μείνει ακάλυπτο σε καμία περίπτωση, γιατί το μέλλον και η εξέλιξή του δεν χωρούν περιθώρια
κινδύνου και αμφιβολίας.


 

2) Junior Principle - Unit Linked

 

Στοχεύοντας στο μέγιστο!

 

To Junior Principle – Unit Linked είναι ένα επενδυτικό πρόγραμμα δημιουργίας κεφαλαίου, που σας επιτρέπει να καθορίζετε δυναμικά την επενδυτική σας στρατηγική ανάλογα με τους στόχους και τις εκάστοτε επιλογές σας προκειμένου να προσφέρετε το μέλλον που επιθυμείτε στο παιδί σας.
Απευθύνεται στους γονείς, οι οποίοι επιθυμούν με τις παρεμβάσεις τους να καθορίζουν την εξέλιξη της επένδυσής τους μέχρι την ολοκλήρωση του προγράμματος.
Η φιλοσοφία και η στρατηγική σχεδιασμού του συγκεκριμένου ασφαλιστικού προϊόντος βασίζεται στην κατά το δυνατόν μέγιστη απόδοση.

 

Επένδυση με τη δική σας στρατηγική!
Με το Junior Principle – Unit Linked σάς δίνεται η δυνατότητα να διαμορφώσετε και να καθορίσετε την Επενδυτική σας στρατηγική, επιλέγοντας μεταξύ των τριών Επενδυτικών Χαρτοφυλακίων που δημιούργησε η Generali, προκειμένου να καλύψει το επενδυτικό προφίλ κάθε ασφαλισμένου της.
Έτσι, αν επιθυμείτε μία επένδυση χαμηλού ρίσκου με στόχο τη διασφάλιση του κεφαλαίου σας διαχρονικά, μία επένδυση ισορροπίας ή μία επένδυση με στόχο τις μέγιστες αποδόσεις, η Generali με το Junior Principle – Unit Linked έχει για εσάς την ιδανική πρόταση.

- Generali Stable:
Αναλαμβάνετε χαμηλό επενδυτικό ρίσκο, στοχεύοντας στη διαφύλαξη της αξίας των κεφαλαίων σας.
- Generali Balanced:
Εξασφαλίζετε μια ισορροπημένη σχέση ανάμεσα στο επενδυτικό ρίσκο και σε υψηλές αποδόσεις.
- Generali Dynamic: 

Εφαρμόζοντας την πλέον δυναμική επενδυτική στρατηγική, επιλέγετε υψηλότερο επενδυτικό ρίσκο στοχεύοντας στις μέγιστες δυνατές αποδόσεις.

Και επειδή η ευελιξία κινήσεων και επιλογών του Junior Principle δεν έχει περιορισμούς, έχετε τη δυνατότητα να επενδύσετε αμιγώς σε ένα από τα χαρτοφυλάκια αυτά ή να κάνετε το συνδυασμό των ποσοστών που θα επενδύσετε στο καθένα, ώστε να προσαρμόσετε την επένδυσή σας, στο δικό σας προφίλ και τους δικούς σας στόχους.
Επιπλέον, μπορείτε να τροποποιήσετε την επιλογή σας έως τέσσερις φορές κάθε επενδυτικό έτος.

 

Ρυθμίστε το κεφάλαιό σας στα μέτρα σας.
Ανάλογα με τις οικονομικές σας συγκυρίες, μπορείτε να αυξήσετε ή να μειώσετε τις τακτικές ετήσιες καταβολές (ασφάλιστρα) σας.
Ακόμη, το Junior Principle – Unit Linked σάς προσφέρει τη δυνατότητα να καταβάλετε έκτακτο ασφάλιστρο, προκειμένου να αυξήσετε τη δύναμη του κεφαλαίου σας. Γιατί για τα παιδιά σας, πάντοτε έχετε την επιθυμία να παρέχετε κάτι περισσότερο. Τώρα, έχετε την ευκαιρία να τους το προσφέρετε, γιατί έχετε το Junior Principle – Unit Linked από την Generali!

 

Ξεκάθαρη συνεργασία χωρίς «εκπλήξεις».
Η Generali σάς ενημερώνει γραπτώς στο τέλος κάθε ημερολογιακού έτους για την αξία του επενδυτικού λογαριασμού σας, καθώς και για το σύνολο των πιστώσεων και χρεώσεων κατά τη διάρκεια του έτους. Με αυτό τον τρόπο, διασφαλίζεται η διαφάνεια και η πλήρης, αναλυτική ενημέρωσή σας, ώστε να έχετε κάθε στιγμή τον πλήρη έλεγχο της επένδυσής σας και να επαναπροσδιορίζετε την Επενδυτική Στρατηγική σας σύμφωνα με το συμφέρον σας. Για τη Generation G, η εμπιστοσύνη, η διαφάνεια και η αποδοτική συνεργασία είναι βασικές αξίες.
Για τη Genarali, είναι φιλοσοφία και αρχές της δράσης της!

 

Προστασία από τον πληθωρισμό.
Το Junior Principle – Unit Linked σάς προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέξετε αυτόματη αναπροσαρμογή των ασφαλίστρων. Με αυτό τον τρόπο τα χρήματά σας θωρακίζονται έναντι του πληθωρισμού και εσείς είστε απόλυτα ήσυχοι πως ό,τι έχετε σχεδιάσει για το παιδί σας, θα έχετε τη χαρά να του το προσφέρετε στο ακέραιο.

 

Ο τρόπος καταβολής του κεφαλαίου είναι δική σας απόφαση.
Με τη λήξη του συμβολαίου και σύμφωνα με τις ανάγκες του παιδιού σας τότε, μπορείτε να αποφασίσετε αν θέλετε να αποδοθεί το κεφάλαιο εφ’ άπαξ ή ως σταθερό μηνιαίο εισόδημα για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα 5 ή 10 χρόνων. Έτσι, έχετε τη δυνατότητα να προσφέρετε στο παιδί σας ένα δυναμικό ξεκίνημα στη ζωή του με τον κατάλληλο τρόπο!

 

Νιώστε ασφαλείς, έχετε τη Generali!
Ευχή και προσδοκία κάθε γονέα είναι να πραγματοποιηθούν τα σχέδιά του ακριβώς όπως τα έχει προγραμματίσει, ειδικά όταν πρόκειται για το μέλλον του παιδιού του. Πολλές φορές ωστόσο ανησυχούμε μήπως κάποιο απρόοπτο γεγονός τα αφήσει ανολοκλήρωτα. Η Generali, πάντα με γνώμονα τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, έχει φροντίσει να αισθάνεστε ασφαλείς, ακριβώς όπως σας αξίζει!
Σε περίπτωση μόνιμης ολικής ανικανότητας ή θανάτου του συμβαλλόμενου, η Generali αναλαμβάνει τη συνέχιση του συμβολαίου μέχρι την ολοκλήρωσή του. Έτσι, το παιδί σας δεν θα μείνει ακάλυπτο σε καμία περίπτωση, γιατί το μέλλον και η εξέλιξή του δεν χωρούν περιθώρια κινδύνου και αμφιβολίας.


 

 

Έτσι, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε το ασφαλιστικό προϊόν που ταιριάζει απόλυτα στους στόχους και τις επιθυμίες σας. Γιατί το παιδί σας αξίζει μόνο το καλύτερο και η Generali σας έχει τον τρόπο για να του το χαρίσετε!

Τελευταία Νέα

Παιδικό πάρτυ