Αθήνα, 19-04-2021

Τρέχουμε για το χαμόγελο κάθε παιδιού!!!

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» συμμετέχει με την ομάδα του στον 11ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος», την Κυριακή 3 Απριλίου 2016. Παράλληλα, την ίδια ημέρα θα διεξαχθούν και Αγώνες Δρόμου Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος σε Δημόσια Οδό 10.000μ. και 5.000μ. καθώς και Αγώνας Δρόμου 1.000μ. για μαθητές Δημοτικών Σχολείων.

Οι συμμετοχές στην ομάδα του «Χαμόγελου» συνεχίζονται, έως και τις 4 Μαρτίου.

Στόχος μας:
να γίνουμε μία μεγάλη ομάδα....
να ενώσουμε τις δυνάμεις μας....
και να μοιράσουμε όλοι μαζί με τη συμμετοχή μας
....ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ!!!

Με την εγγραφή σας στην ομάδα του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προσφέρετε 5€ από τη συμμετοχή σας, σε όποια διαδρομή και πακέτο κι αν επιλέξετε και συμβάλλετε στην προσπάθεια του Οργανισμού να υποστηρίξει τα χιλιάδες παιδιά που κινδυνεύουν.

Για εγγραφές και συμμετοχές, μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 2310 250160 - 2310 270308 & στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">

 

Περισσότερες πληροφορίες στο www.hamogelo.gr

Τελευταία Νέα

Παιδικό πάρτυ