Αθήνα, 01-06-2023

Νοσοκομείο στην Ισπανία έχει πλέον ρόμπες για τα παιδιά από τις φανέλες των ομάδων τους

Μια πραγματικά όμορφη και συγκινητική κίνηση έκανε ο Οργανισμός RevistaPanenaka σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Παίδων στην Ισπανία.

 

Πιο συγκεκριμένα, δημιούργησαν μια καμπάνια στην οποία οι φανέλες των ομάδων μετατρέπονται σε ρόμπες για τα παιδιά που νοσηλεύονται.

 

Όπως όλοι ξέρουμε, τα παιδιά που περνούν δύσκολες ώρες μέσα στα νοσοκομεία, πρέπει να στηρίζονται για να παραμένουν δυνατά και με καλή ψυχολογία. Δράσεις σαν την παραπάνω, προσφέρουν καλή διάθεση και χαμόγελο στα παιδιά – και κατ’ επέκταση στους γονείς τους.

 

Στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, λοιπόν, δίνονται στα παιδιά που νοσηλεύονται ρόμπες φτιαγμένες από τις φανέλες των αγαπημένων τους ομάδων, με τα ονόματα των λατρεμένων τους παικτών.

 

«Κάθε μέρα στα Νοσοκομεία Παίδων, πολλά αγόρια και κορίτσια «παίζουν» το πιο δύσκολο παιχνίδι… Γι’ αυτό και ετοιμάσαμε ρόμπες από τις φανέλες των ομάδων τους, για να παίρνουν ακόμα μεγαλύτερη δύναμη. Κάποιες φορές, όταν φοράς την φανέλα της αγαπημένης σου ομάδας, συμβαίνει κάτι μαγικό και νιώθεις λίγο πιο γενναίος…» αναφέρει ο οργανισμός RevistaPanenka.

 

 

 

Πηγή: www.themamagers.gr

Τελευταία Νέα

Παιδικό πάρτυ