Αθήνα, 22-05-2022

Νέος Κύκλος Εκπαίδευσης Αποτελεσματικού Γονέα & Επικοινωνίας

Την Παρασκευή 4 Απριλίου ξεκινάει το βιωματικό σεμινάριο "Εκπαίδευση Αποτελεσματικού Γονέα" & Επικοινωνίας. 

Στο σεμινάριο αυτό, σε 9 εβδομαδιαίες συναντήσεις 2-2.30 ωρών οι συμμετέχοντες γονείς - και όχι μόνο!- θα μάθουν συγκεκριμένες και πρακτικά άμεσα εφαρμόσιμες δεξιότητες για να επικοινωνούν καλύτερα με τα παιδιά τους και όχι μόνο!

Το σεμινάριο απευθύνεται σε γονείς παιδιών όλων των ηλικιών από τη βρεφική ως ενήλικες, σε μελλοντικούς γονείς, ζευγάρια αλλά και σε οποιονδήποτε θέλει να έχει καλύτερες διαπροσωπικές σχέσεις και πιο αποτελεσματική επικοινωνία με τους γύρω του.

Η θεματολογία του σεμιναρίου καλύπτει τους παρακάτω τομείς:

  • Πώς μπορώ να στηρίξω το παιδί που αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.
  • Πώς μπορώ να αντιμετωπίσω τις καθημερινές συγκρούσεις χωρίς να τραυματίσω τη σχέση με το παιδί.
  • Πώς μπορώ να χειριστώ συγκρούσεις αξιών
  • Πώς μπορώ να αντιμετωπίσω συγκρούσεις αναγκών.
  • Τεχνικές επικοινωνίας για πιο ουσιαστική επικοινωνία και μείωση των εντάσεων.

Εμπνευστής του σεμιναρίου είναι ο 3 φορές υποψήφιος για βραβείο Νόμπελ, Dr Thomas Gordon.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιείται στα γραφεία μας:

- Λ.Κηφισίας 220, Κηφισιά (πάνω από το Pet City)

- τις Παρασκευές 11.00-13.30, ενώ υπάρχει η δυνατότητα και για απογευματινό γκρουπ βάσει συμμετοχών.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στα 210-7470280, 6945-398244 
email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  
http://www.coaching-therapy.gr

 

 

Βαγγέλης Βερτόπουλος*

BA Marketing/BSc Psychology/MSc Sport Psychology

Life Coaching/Athletes' Psychological Coaching

 

 

 

*Ο Βαγγέλης Βερτόπουλος αποφοίτησε αρχικά από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) στο τμήμα Επιχειρησιακής Έρευνας & Marketing και εργάστηκε σε πολυεθνικές εταιρείες (ΝΟΥΝΟΥ – FRIESLAND HELLAS, Johnson & Johnson) στους τομείς Trade Marketing, Sales Analysis, Category Management & Sales. Στη συνέχεια σπούδασε Ψυχολογία στο London Metropolitan University. Συνέχισε τις σπουδές του με Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στην Ψυχολογία στο Βρετανικό OU. Εκπαιδεύτηκε και πιστοποιήθηκε ως Life Coach στην ACA Coaching Academy.

  Είναι μέλος του Association for Coaching International. Συνεχίζει και ολοκληρώνει την κατάρτιση του σε μεταπτυχιακό επίπεδο στην Αθλητική Ψυχολογία στο Staffordshire University και την εποπτεία του ως ψυχοθεραπευτής με γνωσιακές και συμπεριφοριστικές προσεγγίσεις. Εκπαιδεύτηκε και πιστοποιήθηκε στην χορήγηση της σειράς ψυχομετρικών test ΑΡΙΣΤΟΝ και στο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Αποτελεσματικού Γονέα του Thomas Gordon.

  Παράλληλα, ως συνέχεια της αθλητικής του πορείας, ασχολήθηκε με την προπονητική και από το 2007 είναι βοηθός Ομοσπονδιακός Προπονητής Ξιφασκίας και από το 2010 υπεύθυνος Κέντρου Υψηλού Αθλητισμού της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. Δουλεύει προπονητικά και συμβουλευτικά με αθλητές που έχουν διακριθεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχοντας ακολουθήσει την προσωπική του πορεία και γνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι η απόφαση του αντικειμένου σπουδών και η επιλογή επαγγέλματος, ένα σημαντικό κομμάτι της συμβουλευτικής εργασίας του εστιάζεται στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
">

Τελευταία Νέα

Παιδικό πάρτυ