Αθήνα, 04-07-2020

ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ: Δωρεάν εξετάσεις σε παιδιά που πάσχουν από ραιβοϊπποποδία

Δωρεάν εξετάσεις σε παιδιά που πάσχουν από ραιβοϊπποποδία προσφέρει η Παιδιατρική Κλινική ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ραιβοϊπποποδίας, την Τρίτη 3 Ιουνίου 2014. Ειδικότερα, οι Ορθοπεδικοί του Παιδοορθοπαιδικού Τμήματος της Κλινικής θα εξετάζουν δωρεάν τα παιδιά που πάσχουν από ραιβοϊπποποδία, ανεξαρτήτως ηλικίας και θεραπείας που έχει προηγηθεί, για όλο τον Ιούνιο και συγκεκριμένα κάθε Παρασκευή (6, 13, 20 και 27/6), κατόπιν ραντεβού. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 210 638 3288.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Ορθοπαιδικοί του Παιδοορθοπαιδικού Τμήματος του ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ, είναι οι μοναδικοί στη χώρα μας που είναι πιστοποιημένοι από το Ponseti International Association. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς η μέθοδος Ponseti είναι σχεδόν 100% αποτελεσματική εφ’ όσον εφαρμόζεται σωστά, από κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό, ενώ θεωρείται ο «χρυσός κανόνας» θεραπείας, που οδηγεί σε μια φυσιολογική, παραγωγική ζωή. Η ραιβοϊπποποδία είναι η συχνότερη συγγενής παραμόρφωση του μυοσκελετικού και προσβάλλει 200.000 νεογέννητα κάθε χρόνο, κυρίως στις αναπτυσσόμενες χώρες.

 

Η ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ, η νεότερη και πιο σύγχρονη Παιδιατρική Κλινική στην Ελλάδα, παρέχει ολοκληρωμένες και ποιοτικές ιατρικές υπηρεσίες, σε ένα ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον, ειδικά διαμορφωμένο για παιδιά όλων των ηλικιών. Μια ομάδα από καταξιωμένους ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, με πολυετή εμπειρία στον πανεπιστημιακό και νοσοκομειακό παιδιατρικό χώρο, εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό και άρτια εκπαιδευμένο διοικητικό προσωπικό, προσφέρει αδιάκοπα τις υπηρεσίες της όλο το 24ωρο.

 

Τελευταία Νέα

Παιδικό πάρτυ