Αθήνα, 20-03-2023

Η Μητέρα γιορτάζει στην Affidea

Εξετάσεις σε προνομιακές τιμές με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας

 

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Μητέρας, την Κυριακή 12 Μαΐου, η Affidea γιορτάζει και προσφέρει σε όλες τις γυναίκες που θα επισκεφθούν τα διαγνωστικά της εργαστήρια, εξετάσεις που καλύπτουν τις ανάγκες όλων των ηλικιών.
Κάντε ένα δώρο υγείας στον πιο σημαντικό άνθρωπο της ζωής σας σε ειδική μειωμένη τιμή. Εκφράστε την αγάπη σας φροντίζοντας για το πιο πολύτιμο αγαθό, την υγεία του!


Οι γυναίκες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των πακέτων εξετάσεων που ακολουθούν:


Βασικό Check up (Ταχύτητα Καθίζησης Ερυθρών, Σάκχαρο, Ουρία, Ολικά Λιπίδια, Ουρικό Οξύ, Χοληστερίνη, Κρεατινίνη, Αθηρωματικός Δείκτης, Τριγλυκερίδια, HDL, LDL, SGOT, SGPT, Γ-gt) στην προνομιακή τιμή των 20 ευρώ.


Μαστογραφία και Υπερηχογράφημα Μαστών στην προνομιακή τιμή των 40 ευρώ.


Έλεγχος Θυρεοειδούς (Τ3, Τ4, TSH, Anti-TPO, Anti-TG, Υπερηχογράφημα Θυρεοειδούς) στην προνομιακή τιμή των 35 ευρώ.


Έλεγχος Αναιμίας (Σίδηρο, Φεριτίνη, Φυλλικό Οξύ, Βιταμίνη Β12) στην προνομιακή τιμή των 15 ευρώ.


Δωρεάν παρέχεται η Γενική Αίματος και η Γενική Ούρων με τη διενέργεια ενός από τα παραπάνω ειδικά πακέτα εξετάσεων.Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα της διενέργειας όλων των πακέτων στην προνομιακή τιμή των 90 ευρώ.


Οι προσφορές ισχύουν για όσους επικοινωνήσουν έως και την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019 και προγραμματίσουν το ραντεβού τους στα διαγνωστικά εργαστήρια της Affidea σε όλη την Ελλάδα.


Οι προσφορές εξετάσεων προληπτικού ελέγχου εντάσσονται στο πλαίσιο του «Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης» του Ομίλου Affidea, σε μια προσπάθεια να εμφυσήσει την αξία της έγκαιρης διάγνωσης, παραμένοντας πιστός στη δέσμευσή του να παρέχει υψηλής ποιοτικής στάθμης υπηρεσίες υγείας, σε προσιτές τιμές.

 

 

Τελευταία Νέα

Παιδικό πάρτυ