Αθήνα, 19-04-2021

Εμείς τα παιδιά τρέχουμε για το χαμόγελο κάθε παιδιού!!!

Όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας και την αθλητική μας διάθεση, σε μία διαδρομή χαράς και αισιοδοξίας που στόχο έχει να σκορπίσει περισσότερα παιδικά χαμόγελα!


Την Κυριακή 3 Απριλίου 2016, συμμετέχουμε στον Αγώνα Δρόμου 1.000μ. για μαθητές Δημοτικών Σχολείων δηλώνοντας συμμετοχή στο σχολείο μας! (αφορά μαθητές γεννημένους από το 2004-2007)

Ο παιδικός Μαραθώνιος πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και είναι αφιερωμένος στην αντιμετώπιση του Σχολικού Εκφοβισμού/Bullying.

Κατά την αφετηρία και τον τερματισμό της διαδρομής του Παιδικού Μαραθωνίου θα πραγματοποιούνται από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» δράσεις δημιουργικής απασχόλησης και ψυχαγωγίας για όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν!

Θα είμαστε όλοι εκεί!!!

Μπορούν και οι γονείς να συμμετέχουν στην ομάδα του «Χαμόγελου» στις εξής διαδρομές:


● Μαραθώνιος Δρόμος 42 χλμ.
● Αγώνες Δρόμου Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος σε Δημόσια Οδό 10.000μ.
● Αγώνες Δρόμου Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος σε Δημόσια Οδό 5.000μ.

Για εγγραφές και συμμετοχές των σχολείων, μπορείτε να επικοινωνήσετε:


11ος Μαραθώνιος "Μέγας Αλέξανδρος"
Γραφείο Μαραθωνίου, Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο, Θεσσαλονίκη
2310200360, fax: 2310200361

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">

 

Για εγγραφές και συμμετοχές στο Μαραθώνιο & τους Αγώνες Δρόμου Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος σε Δημόσια Οδό 10.000μ. και 5.000μ με την Ομάδα του Χαμόγελου, μπορείτε να επικοινωνήσετε:


Το Χαμόγελο του Παιδιού
Παπακυριαζή 3, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310 250160
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τελευταία Νέα

Παιδικό πάρτυ