Αθήνα, 24-09-2023

Προληπτικές εξετάσεις στο Ερρίκος Ντυνάν με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας του Πατέρα (16 Ιουνίου) και με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για την αναγκαιότητα της πρόληψης, το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center προγραμμάτισε και προσφέρει σε προνομιακές τιμές δύο στοχευμένα «πακέτα» κλινικών και διαγνωστικών εξετάσεων, αποκλειστικά για τον ανδρικό πληθυσμό.

 

Ειδικότερα, κατόπιν ραντεβού που θα προγραμματισθούν από την Τρίτη 18/06/2019 έως και την Τετάρτη 03/07/2019, προσφέρονται:

 

1. Έλεγχος Προστάτη στην προνομιακή τιμή των €30, που περιλαμβάνει Υπέρηχο Προστάτη, Ολικό PSA και Ουρολογική Εκτίμηση.

 

2. Mini Προληπτικός Έλεγχος στην τιμή των €45. Περιλαμβάνει Παθολογική Εκτίμηση, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Γενική Αίματος, Γλυκόζη, Ουρία, Κρεατινίνη, SGOT, SGPT, Ολική Χοληστερίνη, HDL, LDL.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν ένα ή και τα δύο «πακέτα» της προσφοράς. Για να κλείσουν το ραντεβού τους και να κατοχυρώσουν το δικαίωμά τους για τις προνομιακές τιμές μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 210. 6972004 (από 08.00 έως 16.00) ή να στείλουν e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τελευταία Νέα

Παιδικό πάρτυ