Αθήνα, 21-10-2019

CHEESECAKE ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΠΑΡΛΙΑΡΟ

Υλικά για τη βάση:


250 γρ. μπισκότα Digestive


120 γρ. βούτυρο Lurpak λιωμένο

 

Υλικά για την κρέμα:


700 γρ. τυρί κρέμα


70 γρ. ζάχαρη άχνη


250 γραμμάρια κρέμα γάλακτος Arla (36% λιπαρά)


Εκτέλεση για τη βάση : Τρίβουμε στο blender τα μπισκότα και τα ανακατεύουμε μαζί με το βούτυρο Lurpak. Στρώνουμε το μείγμα σε ένα τσέρκι διαμέτρου 20 εκ. και ύψους 4 εκ. πιέζοντάς το πολύ καλά σε όλη την επιφάνεια.

 

Εκτέλεση για τη κρέμα : Χτυπάμε στο μίξερ το τυρί κρέμα με τη ζάχαρη και προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος Arla ρευστή συνεχίζοντας το χτύπημα έως ότου η κρέμα δέσει και μοιάζει με σφιχτή σαντιγί. Με αυτή γεμίζουμε το τσέρκι πάνω από το μπισκότο. Αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες να σφίξει η κρέμα και αλείφουμε την επιφάνεια με μαρμελάδα της αρεσκείας μας.

 

 

 

 

Πηγή:  www.arlafoods.gr

Τελευταία Νέα

Παιδικό πάρτυ