Αθήνα, 24-09-2023

Συνεργασία Eurolife ERB με ΙΑΣΩ Παίδων για την προστασία των μικρών ασφαλισμένων

Η Eurolife ERB Ασφαλιστική, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειάς της να διευρύνει συνεχώς τις υπηρεσίες που παρέχει στους ασφαλισμένους της, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με το νοσοκομείο ΙΑΣΩ Παίδων του Ομίλου ΙΑΣΩ.

 

Με τη νέα της συνεργασία, η Eurolife ERB Ασφαλιστική ενισχύει περαιτέρω τα προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης “Premium”, ειδικά στο σκέλος, που αφορά σε καλύψεις στους μικρούς μας ασφαλισμένους, τα παιδιά.

 

Η συνεργασία περιλαμβάνει σειρά παροχών εκ μέρους του νοσοκομείου για επείγοντα περιστατικά, παροχές στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία και άλλες παροχές, οι οποίες ενσωματώνονται στο πακέτο που ήδη απολαμβάνουν οι ασφαλισμένοι μας.

 

Με αυτή τη συνεργασία η Eurolife ERB Ασφαλιστική επιβεβαιώνει το αμέριστο ενδιαφέρον της για συνεχή αύξηση των παρεχομένων υπηρεσιών στους ασφαλισμένους της και τους διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει την προσπάθεια για ακόμα μεγαλύτερο εύρος παροχών, που στη σημερινή συγκυρία αποκτούν πρόσθετη, καθοριστική αξία.

 

Το ΙΑΣΩ Παίδων διευρύνει τις συνεργασίες του με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιότητας για τα παιδιά. Στο ΙΑΣΩ Παίδων η υγεία των παιδιών σας είναι στα καλύτερα χέρια!

Τελευταία Νέα

Παιδικό πάρτυ