Αθήνα, 29-01-2023

Πασχαλινό 4ήμερο Bazaar UNICEF στο ΜΕΤΡΟ Συντάγματος

Από Παρασκευή 22 έως και Μεγάλη Δευτέρα 25 Απριλίου, 9 το πρωί με 9 το βράδυ.


Πασχαλινό 4ήμερο Bazaar UNICEF στο ΜΕΤΡΟ Συντάγματος. Η UNICEF προσκαλεί τους υποστηρικτές της να επισκεφθούν το μεγάλο της Πασχαλινό Bazaar στο ΜΕΤΡΟ Συντάγματος και να στηρίξουν το έργο της για τα παιδιά αγοράζοντας τις Πασχαλινές λαμπάδες τους και πολλά άλλα δώρα, κάρτες, και άλλα ξεχωριστά γιορτινά είδη.

 

Οι φετινές λαμπάδες της UNICEF διατίθενται σε 21 ιδιαίτερα σχέδια με υπέροχα χρώματα για αγόρια και κορίτσια μικρά και μεγάλα, το ξεχωριστό δώρο που θα κάνει ο νονός και η νονά, ο μπαμπάς και η μαμά και θα χαρίσουν το χαμόγελο στους αγαπημένους μας το βράδυ της Ανάστασης ενώ συγχρόνως θα φωτίσουν τη ζωή χιλιάδων άλλων παιδιών.

 

Διατίθεται επίσης ολόκληρη η νέα μοναδική «Ανοιξιάτικη Συλλογή 2016» της UNICEF που περιλαμβάνει όμορφα δώρα για μικρούς και μεγάλους: διακοσμητικά γυάλινα και κεραμικά αυγά σε 8 νέα σχέδια σε χρώματα της άνοιξης και του Πάσχα, πασχαλινά κεριά σε διαφορά σχέδια και μεγέθη για το γιορτινό τραπέζι, δώρα, παιχνίδια, διακοσμητικά.

 

Οι ανοιξιάτικες συλλογές καρτών είναι γεμάτες πολύχρωμα λουλούδια, παιδικές κάρτες και κάρτες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως προσκλητήρια για βάφτιση ή γάμο. Υπάρχουν ακόμα και δύο χαριτωμένες συλλογές με πασχαλιάτικες κάρτες για να στείλουν οι φίλοι της UNICEF τις ευχές τους στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

 

Στο Bazaar της UNICEF θα παρουσιαστεί επίσης μεγάλη Έκθεση Φωτογραφίας για το έργο της UNICEF και τα παιδιά πρόσφυγες καθώς και για την κρίση στη Συρία.

 

Τα έσοδα από την πώληση των λαμπάδων, των καρτών και των δώρων της UNICEF βοηθούν τα παιδιά στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο που βρίσκονται σε κίνδυνο.

 

Τελευταία Νέα

Παιδικό πάρτυ