Αθήνα, 05-08-2020

Μεγάλη Γιορτή για τα Παιδιά στο Βόλο από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με ελεύθερη είσοδο!

Για πρώτη φορά, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώνει στο Βόλο τη Μεγάλη Γιορτή για τα παιδιά κι ανοίγει τον κύκλο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων της πόλης!

 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσκαλεί τον κόσμο σ’ αυτή τη Μεγάλη Γιορτή, στις 1 και 2 Δεκεμβρίου και ώρες 11:00 – 20:00, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πολυχώρου Τσαλαπάτα, με ελεύθερη είσοδο για όλους τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες.

 

Δημιουργική απασχόληση, μουσικά παραμύθια, ταχυδακτυλουργοί, clown, εργαστήριο κούκλας, ρομποτική, κατασκευές με πηλό, μαγειρική, face painting, επιστημονικά πειράματα και πολλές ακόμα εκπλήξεις και events περιμένουν όλους τους επισκέπτες!

 

Στον ίδιο χώρο θα υπάρχει bazaar με χριστουγεννιάτικα είδη και στολίδια, καθώς και με προϊόντα που έχουν διαθέσει σύλλογοι, ιδιώτες και εταιρείες και θα πωλούνται σε συμβολική τιμή για την ενίσχυση του Οργανισμού. Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα ενισχύσουν το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Θεσσαλίας.

 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας περιμένει στις 1 και 2 Δεκεμβρίου και ώρες 11:00-20:00, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, στη Στοά Τέχνης του Πολυχώρου Τσαλαπάτα!

 

Πληροφορίες:

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη Θεσσαλία

Τηλ. 2410-560900

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τελευταία Νέα

Παιδικό πάρτυ