Αθήνα, 03-04-2020

Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις: Ο «Νότιος Πόλος» στη Μαρίνα Φλοίσβου

Την εμπειρία ενός ξεχωριστού πολικού σκηνικού, αυτή του Νότιου Πόλου, θα ζήσουν όσοι επισκεφθούν τις εφετινές γιορτές τη Μαρίνα Φλοίσβου. Πιο συγκεκριμένα, από τις 14 Δεκεμβρίου 2014 έως και τις 6 Ιανουαρίου 2015, η Μαρίνα Φλοίσβου «φοράει» τα γιορτινά της και σας μεταφέρει σε ένα πολικό σκηνικό, χαρίζοντας χαμόγελα και μοναδικές στιγμές, παρέα με το σήμα κατατεθέν της εορταστικής περιόδου, που δεν είναι άλλο από τη μεγαλύτερη και δημοφιλέστερη παγοπίστα των Νοτίων Προαστίων, η οποία επιστρέφει μαζί με τους θαυμαστές του ice skating.

 

Οι φετινές εορταστικές εκδηλώσεις της μαρίνας, με θέμα «Χριστούγεννα στο Νότιο Πόλο», ξεκινούν με την Τελετή Έναρξης, την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στις 17:00, κατά τη διάρκεια της οποίας θα πραγματοποιηθούν πολλά εντυπωσιακά δρώμενα που θα μαγέψουν μικρούς και μεγάλους μαζί με την παραδοσιακή φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

 

Ο Άγιος Βασίλης καταφθάνει πάντα από… τη θάλασσα. Οι πιγκουΐνοι τον βρίσκουν εγκλωβισμένο πάνω σε ένα παγόβουνο και τον βοηθούν να προσεγγίσει τις εγκαταστάσεις της μαρίνας για να δώσει το έναυσμα της φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και της εκτόξευσης πολύχρωμων πυροτεχνημάτων που θα γεμίσουν τον ουρανό με Χριστουγεννιάτικη μαγεία και λαμπερά χρώματα.

 

Κάλαντα και μελωδίες από dj set ντύνουν εορταστικά την ατμόσφαιρα. Παράλληλα, ψυχαγωγοί και animateurs προσφέρουν άφθονη διασκέδαση, ενώ καλλιτέχνες του face-painting μεταμορφώνουν μικρούς και μεγάλους σε πιγκουΐνους και ζώα των πάγων.

 

Η επίσημη έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων κορυφώνεται με τους ήχους του δημοφιλούς νεανικού μουσικού συγκροτήματος VanillaSwing, που μαζί με τις μασκώτ-πιγκουΐνους, θα τραγουδήσει χριστουγεννιάτικες και άλλες πολλές επιτυχίες, ξεσηκώνοντας μικρούς και μεγάλους επισκέπτες.

 

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων, η Μαρίνα Φλοίσβου υποστηρίζει τους Συλλόγους «ΑΛΜΑ» και «Χαμόγελο του Παιδιού» φιλοξενώντας στον χώρο της τα Χριστουγεννιάτικα bazaar τους, στα οποία μπορεί κανείς να διαλέξει από στολίδια έως υπέροχα, γιορτινά δώρα για οικογένεια και φίλους.

 

Επιπροσθέτως, φέτος η Μαρίνα Φλοίσβου υιοθετεί και στηρίζει το θεσμό του Δέντρου της Αγάπης και της Προσφοράς του Δήμου Π. Φαλήρου, με απώτερο σκοπό την ενεργή συνδρομή στη συλλογή τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Συσσίτιο του δήμου.

 

Από τις 14 Δεκεμβρίου λοιπόν και μετά, οι επισκέπτες της μαρίνας θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν διάφορες, ευχάριστες και γεμάτες διασκέδαση χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες οι οποίες θα συνεχιστούν τα Σαββατοκύριακα 20-21/12, 26-28/12 και 03-04/01, καθώς και τις ημ/νίες 24/12, 31/01, 05-06/01.

Τελευταία Νέα

Παιδικό πάρτυ